Continua el cicle de cinema a la fresca als barris de Rubí

Divendres 5 de juliol es podrà veure "Sherlok Gnomes" i el 13 de setembre es projectarà "Jurassic World. El reino perdido"

Redacció
01 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:31h

Aquest divendres 5 de juny continua el cicle de cinema a la fresca als barris de Rubí d'aquest 2019. Dins del projecte de transformació urbanística i socioeconòmica Fem barri, el Vint-i-cinc de setembre, Ca n'Oriol i El Pinar són els encarregats d'acollir les projeccions de pel·lícules a la fresca, amb l'objectiu de dinamitzar col·lectius d'infants i joves d'aquestes zones de la ciutat. La iniciativa va començar el passat divendres 21 de juny però la ciutadania encara pot gaudir de dues projeccions més.

El 5 de juliol a les 22 h es projectarà Sherlok Gnomes a la plaça de Ca n'Oriol, i finalment el 13 de setembre a les 21 h, a la pista poliesportiva del Pinar, es podrà veure Jurassic World. El reino perdido

Les pel·lícules han estat seleccionades a partir de les opinions recollides entre els nois i noies de la zona a través del projecte Rubí Jove als Barris.

Dins el projecte Fem Barri, se celebren reunions bimensuals amb el veïnat i altres agents implicats per millorar la participació i les dinàmiques comunitàries, i definir de forma conjunta les activitats que es fan als barris.