La Plataforma Rubí Sense Abocadors habilita el CRAC com a espai per registrar al·legacions al projecte de Can Balasc

Hi seran al llarg de quinze dies, de 10 a 14h i de 17 a 21h

L'abocador de Can Balasc
L'abocador de Can Balasc | RubiTV.cat
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 20:19h
Durant aquesta primera quinzena de juliol, la Plataforma Rubí Sense Abocadors recollirà i registrarà al·legacions al projecte de Can Balasc.

Fins divendres, els veïns afectats, i que van ésser notificats directament, van poder presentar les seves al·legacions al projecte. La Plataforma ha preparat un document amb totes les al·legacions que es volen fer al projecte, i l'ha posat a disposició de la ciutadania perquè tothom qui ho vulgui, pugui presentar-les.

En total son vuit al·legacions que fan referència a diversos aspectes del dipòsit de residus, des de l'impacte sobre la salut fins a la devaluació de les finques, a més de contradiccions amb l'actual planejament urbanístic i el Pla Especial.

Les al·legacions es podran realitzar online al CRAC cada dia de dilluns a divendres entre les 10h i les 14h i entre les 17h i les 20h.

Les al·legacions s'han de registrar a la Generalitat (Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat).

A Rubí no hi ha cap oficina de registre de la Generalitat, i a l'Ajuntament no s'ha habilitat cap espai per poder
fer registre, i per això la Plataforma farà aquests registres online per tal de facilitar que les persones que vulguin presentar al·legacions ho puguin fer.