festival infest

Ja es coneix la programació del Festival Infest, que serà el proper cap de setmana

Les novetats d'enguany: un "mercat dels horrors" i la presentació del videojoc Omani

L'Infest serà els propers 12 i 13 de juliol | RubiTV.cat
per Redacció, 2 de juliol de 2019 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els propers 12 i 13 de juliol el Celler acollirà una nova edició del Festival Infest, el Festival Internacional de curtmetratges de gènere fantàstic, de terror i freak de Rubí.

L'organització ha donat a conèixer avui els primers detalls de la programació d'enguany, que inclourà algunes novetats, com les paradetes dels horrors i la presentació d'un videojoc elaborat per un grup de rubinencs.


Axí, tant divendres com dissabte, entre les 18h i les 21h, s'instal·larà el mercadal dels horrors i es podrà jugar al videojoc Omani.

Divendres a la nit hi haurà un concert de l'Associació Juvenil Musical La SoniK, a les 21h i just abans del passi dels primers curts, que s'iniciarà a les 22h. A les 12.30h hi haurà un concert del grup F.A.N.T.A.


Pel què fa a dissabte, a les 11h del matí es projectarà a la biblioteca Mestre Martí Tauler la pel·lícula Coco, en el marc de l'Infest Kids; i a partir de les 18h es tornaran a iniciar les activitats al Celler.

La Sala Tremuja acollirà, de 18h a 19h, un anàlisi del dinema de gènere, posant atenció al paper de la dona dins i fora de la pantalla, en una sessió titulada El terror de ser mujer i que anirà a càrrec d'Aida Méndez, distribuïdora de La Aventura, i Elena Lombao. A la plaça, a partir de les 18.45h, hi haurà una actuació de dansa urbana a càrrec de Nemesis Dance Company, i a les 21h, concert de DJ ACME.

A les 22h hi haurà el segon passi de curts, i per tancar la nit mentre el públic emet els seus vots i es fa el recompte per decidir el guanyador del Festival, un concert dels Audillo Atómico.

A més, als lavabos del Celler es podrà veure l'exposició Vaterístiques, de la fotògrafa de Rubí Laia Oller, sobre el cinema de gènere fet per dones.

Al llarg de les dues jornades hi haurà servei de bar.


 

També hauries de llegir
Fa 177 setmanes

Els curtmetratges de l'Infest

Participació