L'Ateneu acull diverses activitats de l'Any Brossa en els propers dies

Aquesta tarda, espectacle infantil; un espectacle poètic-musical el dijous i una conferència dilluns que ve

«Joan Brossa amb un poema visual a la Galeria Joan Prats», 1982, de Martí Gasull.
«Joan Brossa amb un poema visual a la Galeria Joan Prats», 1982, de Martí Gasull. | MACBA/ACN
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:13h
En el marc de la celebració de l'Any Brossa, en motiu de la commemoració del centenari del naixement del poeta, l'Ateneu municipal ha programat diverses activitats per aquesta setmana i la que ve.

Aquesta tarda, a les 19h, hi haurà un espectacle anomenat A de Brossa, una proposta que neix amb la voluntat de presentar el poeta als infants i divertir-se amb les lletres, les paraules i els objectes. D'un barret de copa s'aniran traient un munt de propostes per conèixer l'obra poètica de Joan Brossa perquè els assistents les representin, les imitin, critin... i creïn, alhora, els seus propis poemes.

Dijous, també a les 19h, Lluís-Anton Baulenas oferirà un recital poèticomusical, Poemes de revolta, a partir d'una selecció de poemes de l'obra Antologia de poemes de revolta, centrats en la temàtica basada en el seu compromís social i polític.

Finalment, el mateix Baulenas oferirà el proper dilluns, 8 de juliol, a les 19h, la conferència titulada Brossa nuclear!, que ens endinsarà en la vida i obra del poeta i repassarà totes les disciplines i formes dels seus poemes.