La ciutadania presenta una seixantena de propostes als Pressupostos Participatius 2020

Durant el juliol, les propostes seran validades tècnicament

Redacció
03 de juliol del 2019
Diumenge es va tancar el període de presentació de propostes als Pressupostos Participatius 2020. En total, durant aquesta fase, la ciutadania n'ha fet arribar 59 per diverses vies: 45 s'han recollit a través de la plataforma digital Participa Rubí i 14 més, al taller presencial celebrat el passat 20 de juny.

El taller de participació va comptar amb la presència de disset ciutadans i ciutadanes que van exposar i debatre diverses idees d’inversió per a la ciutat. Si aquests projectes superen la posterior validació tècnica, passaran a la fase final de votació ciutadana. 

Un cop recollides les propostes, s'entra en la fase de validació tècnica, que durarà tot el mes de juliol, en què tècnics municipals avaluaran la viabilitat tècnica i econòmica de cadascun dels projectes presentats.

Després de l'aturada del mes d'agost, entre l'1 i el 30 de setembre i a través de la web, es canalitzarà la priorització de totes les idees que hagin rebut el vist-i-plau tècnic, i durant tot el mes d'octubre se sotmetran a votació final totes les propostes.

Les propostes es poden consultar a la web Participa Rubí.