El CEF Can Mir i el CE Horitzó signen un conveni de col·laboració

Tots dos clubs crearan equips de futbol 7 per consolidar l'oferta de la pràctica d'aquest esport al col·lectiu de persones amb diversitat funcional

Els dos clubs rubinencs signen un acord de col·laboració
Els dos clubs rubinencs signen un acord de col·laboració | CEF Can Mir
Redacció
03 de juliol del 2019
El passat dimarts, 25 de juny, el Club Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó van signar un acord de col·laboració amb l'objectiu d'organitzar activitats conjuntes i fer difusió mútua de les que organitzi cada club.

Però la part més destacada de l'acord és, fonamentalment, la creació d'equips de futbol 7 que comptaran amb nens i joves amb diversitat funcional o física. Així, els jugadors de totes dues entitats s'integraran en els diversos equips que es puguin crear, prioritzant l'organització d'un equip de competició de categoria Sènior i un altre adreçat a nens i nenes de categories inferiors.

Aquest equip de categoria Sènior estarà a punt per competir a la lliga que es determini a partir del mes de setembre.

L'activitat esportiva dels diversos equips, tant els entrenaments com els partits on juguin com a locals es faran a la Zona Esportiva Municipal Can Mir, i s'incorporaran tots els entrenadors i equip tècnic que sigui necessari, a més del material esportiu i l'equipació.

El CE Horitzó és una entitat que compta amb una llarga trajectòria i experiència en diverses disciplines esportives - boccia, bàsquet, natació, gimnàstica, ioga o pilates, entre d'altres - amb persones amb diversitat funcional, mentre que el CEF Can Mir aportarà la seva experiència en la pràctica de futbol.

Gràcies a aquest acord entre tots dos clubs, l'oferta de l'activitat esportiva per al col·lectiu de persones amb diversitat funcional de Rubí quedarà consolidada, i alhora es convertirà en tot un referent, tant a nivell comarcal com del país.