esport adaptat

El CEF Can Mir i el CE Horitzó signen un conveni de col·laboració

Tots dos clubs crearan equips de futbol 7 per consolidar l'oferta de la pràctica d'aquest esport al col·lectiu de persones amb diversitat funcional

per Redacció , 3 de juliol de 2019 a les 19:00 |
Els dos clubs rubinencs signen un acord de col·laboració | CEF Can Mir
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat dimarts, 25 de juny, el Club Escola de Futbol Can Mir i el Club Esportiu Horitzó van signar un acord de col·laboració amb l'objectiu d'organitzar activitats conjuntes i fer difusió mútua de les que organitzi cada club.

Però la part més destacada de l'acord és, fonamentalment, la creació d'equips de futbol 7 que comptaran amb nens i joves amb diversitat funcional o física. Així, els jugadors de totes dues entitats s'integraran en els diversos equips que es puguin crear, prioritzant l'organització d'un equip de competició de categoria Sènior i un altre adreçat a nens i nenes de categories inferiors.


Aquest equip de categoria Sènior estarà a punt per competir a la lliga que es determini a partir del mes de setembre.

L'activitat esportiva dels diversos equips, tant els entrenaments com els partits on juguin com a locals es faran a la Zona Esportiva Municipal Can Mir, i s'incorporaran tots els entrenadors i equip tècnic que sigui necessari, a més del material esportiu i l'equipació.


El CE Horitzó és una entitat que compta amb una llarga trajectòria i experiència en diverses disciplines esportives - boccia, bàsquet, natació, gimnàstica, ioga o pilates, entre d'altres - amb persones amb diversitat funcional, mentre que el CEF Can Mir aportarà la seva experiència en la pràctica de futbol.

Gràcies a aquest acord entre tots dos clubs, l'oferta de l'activitat esportiva per al col·lectiu de persones amb diversitat funcional de Rubí quedarà consolidada, i alhora es convertirà en tot un referent, tant a nivell comarcal com del país.

 

Participació