Comerç Rubí sorteja una targeta regal per valor de 500 euros

Els dijous hi haurà activitats de dinamització a l'Illa de vianants per animar les Rebaixes d'estiu

Comerç Rubí sorteja una targeta Comerç per valor de 500 euros
Comerç Rubí sorteja una targeta Comerç per valor de 500 euros | Marta Casas
Redacció
04 de juliol del 2019
Aquest dilluns han començat les Rebaixes a Rubí. I els comerciants, agrupats i associats a Rubí Comerç, han decidit un seguit d'activitats per tal d'animar la gent a efectuar les seves compres a la ciutat.

Així, s'ha iniciat la campanya Dijous Rebaixes, Refresques, que tots els dijous oferirà diverses activitats de dinamització, amb música, espectacles i tallers al llarg de l'Illa de Vianants. La primera serà aquesta mateixa tarda, amb l'animació itinerant Rolling Vibes Collective.

El proper dijous, 11 de juliol, així com el dia 25, s'han preparat Tallers refrescants, i el proper dia 18 de juliol, un nou espectacle d'animació titulat Girafes.

Per una altra banda, totes les persones que comprin a Rubí podran participar en el sorteig d'una targeta Comerç carregada amb 500 euros per gastar als comerços de Rubí. Les butlletes es podran adquirir als comerços adherits en el moment d'efectuar les compres.

Les bases del concurs estan dipositades a l'Associació de Comerciants Serveis i Restauració de Rubí i a la pàgina web www.rubicomerc.cat.

El sorteig s'efectuarà el proper dijous, 25 de juliol.