L'empresa Afarvi tria Rubí per continuar la seva expansió

És una companyia dedicada a projectes relacionats amb el tractament d'aigua i instal·lacions de procés en la indústria farmacèutica

Un stant d'Afarvi
Un stant d'Afarvi | Afarvi
Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:32h
La companyia Afarvi, que es dedica a la realització de projectes relacionats amb el tractament d'aigua i instal·lacions de procés en la indústria farmacèutica, biotecnològica, veterinària i cosmètica ha adquirit una nau industrial a Rubí per tal d'ampliar la seva producció.

L'empresa ocuparà una nau d'una superfície de 500m2 al polígon industrial de Cova Solera, i té previst ampliar la seva plantilla fins a la desena de persones

Juan Antonio de la Cuerda, fundador i director general d'Afarvi, ha explicat a Pharmatech que el mercat català pot arribar a suposar el 50% dels ingressos de l'empresa: "Ampliar la nostra presència a Catalunya és un pas lògic en l'estratègia d'expansió d'Afarvi, després d'obrir una delegació a Barcelona l'any passat".

Prop del 50% de les grans companyies del sector farmacèutic, al que principalment es dirigeix Afarvi, tenen la seu a la zona, explica també de la Cuerda.

L'any 2018 Afarvi va superar els 8 milions de facturació, un 30% més que l'any anterior, i s'han marcat l'objectiu de superar els 10 milions d'euros l'any 2020. Entre d'altres, aquesta companyia té com a clients empreses com Bayer, GlaxoSmithKline (GSK), Merck, Rovi, Gadea, Wacker, Biomereux, Famar, BDF Nivea o Qualicaps.