Elena Ruiz, una de les jugadores de la selecció espanyola del Campionat d'Europa de waterpolo

Francesc Gozalbo i Miquel Israel, juntament amb el seu equip "Be water my friend", assoleixen l'or al torneig "Waterball World Festival"

L'equip de waterpolo cadet femení de la selecció espanyola al Campionat d'Europa
L'equip de waterpolo cadet femení de la selecció espanyola al Campionat d'Europa | CN Rubí
Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:30h
La rubinenca Elena Ruiz, waterpolista de categoria cadet del Club Natació Rubí,  va ser una de les esportistes convocades per la concentració prèvia al Campionat d'Europa de waterpolo cadet femení, al CAR de Sant Cugat. Ara, i des del passat diumenge 7 de juliol, ja és una més de les jugadores de la selecció espanyola del Campionat d'Europa que s'està disputant a Kirishi, Rússia. Fins al moment, la selecció ha debatut amb dues victòries a la fase de grups assegurant-se el lideratge del grup. El Campionat finalitza el 14 de juliol.

D'altra banda, el waterpolista del club David de Requesens ha estat convocat per la concentració prèvia al Campionat d’Europa cadet, que tindrà lloc al CAR de Sant Cugat, del 14 al 19 de juliol, mentre que Raquel Prieto i Ariadna Ruiz, de categoria juvenil, han estat convocades per participar en els entrenaments de preparació de la selecció juvenil espanyola, del 5 al 21 d’agost, al Centre d’alt rendiment de Sant Cugat. 

Finalment els waterpolistes infantils Francesc Gozalbo i Miquel Israel del CN Rubí, formant part de l'equip Be water my friend, s'han endut l'or al torneig Waterball World Festival, disputat la setmana passada a Pescara, Itàlia.
 

L'equip "Be water my friend" s'emporta l'or del campionat "Waterball World Festival" Foto: Josep Arnau