El grup de teatre de pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora torna a pujar a l'escenari amb «Peter Pan»

La ciutadania podrà gaudir d'aquesta representació tan especial el diumenge 14 de juliol al Casal Popular

Els pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora interpreten Peter Pan
Els pares i mares de l'escola Ca n'Alzamora interpreten Peter Pan | Cedida
Redacció
11 de juliol del 2019
Després de l'èxit de la representació del musical Peter Pan a La Sala, el grup de teatre de pares i mares del CEIP Ca n'Alzamora ha decidit tornar a pujar a l'escenari per portar la màgia d'aquesta història al Casal Popular, aquesta vegada amb l'objectiu de recaptar fons pel projecte Petits valents de l'Hospital Sant Joan de Déu. L'obra es podrà veure el diumenge 14 de juliol en dues sessions. La primera serà a les 18 h i la segona a les 20 h. 

El grup commemora enguany el seu desè aniversari, i és per això que ha recuperat el clàssic amb el qual es van estrenar. Des de llavors, ja han interpretat les històries d'Aladdin, Shrek, La Bella i la Bèstia, Inside Out, Toy Story, El Rei Lleó, Matilda i Casper.

El director, Santiago Granizal, actor, ballarí i també director de l'Escola de Ball i Teatre Vuit Temps de Rubí dirigeix tretze actors i actrius, molts dels quals hi són des de l'inici, els que fan que aquesta representació tan especial sigui una realitat. Tot i que les despeses de vestuari, decoració i attrezzo van a càrrec dels membres del grup, reben el suport de la direcció i de l'AMPA de l'escola.