Dilluns s'iniciaran les obres de millora de l'eix avinguda Barcelona - passeig Francesc Macià

Les reformes tenen una durada prevista d'un mes aproximadament i comportaran diverses afectacions viàries

Les obres s'iniciaran dilluns
Les obres s'iniciaran dilluns | Ajuntament de Rubí
Redacció
11 de juliol del 2019
Aquest dilluns arrenquen les obres per reasfaltar l’avinguda de Barcelona i el passeig Francesc Macià, en el tram compés entre el carrer General Prim i la plaça Catalunya. Els treballs permetran reparar les patologies que presenta tant la calçada com les voreres i eliminar aquells elements urbans obsolets i fora de servei. 

D'una banda es faran actuacions puntuals a la calçada que tindran una durada prevista de 15 dies. L'Ajuntament dedicarà tres dies a les millores del passeig Francesc Macià entre carrer Montserrat i plaça Catalunya, dues setmanes en el tram que comprén els carrers Llobateres i Montserrat i cinc dies a l'avinguda Barcelona entre els carrers Cervantes i Llobateres. Mentre s’executen els treballs es preveuen algunes afectacions pels veïns i veïnes de la zona, així com els vehicles comercials que hagin de fer ús de la càrrega i descàrrega​.

D'altra banda també es millorarà l'asfaltatge d'aquesta zona, amb una durada prevista d'una setmana. Els treballs s’iniciaran a la confluència entre l’avinguda Barcelona i el carrer Prim i aniran avançant fins a plaça Catalunya. Les tasques començaran cada dia cap a les 11 h del matí, amb l’objectiu de no interferir en l’horari de càrrega i descàrrega matinal. Unes tanques mòbils, juntament amb persones de l’obra, aniran advertint els conductors de les diferents restriccions de trànsit temporals. En aquest cas, a diferència de les tasques d’adequació de llambordes, els treballs sí que afectaran les cruïlles. A la nit, i fins a les 11 h de l'endemà, el trànsit quedarà obert per als vehicles autoritzats.​

Finalment es faran unes actuacions puntuals a les voreres. Aquests treballs no comportaran talls de trànsit, tot i que, de manera puntual, algunes terrasses o entrades a comerços es podran veure afectats. Aquesta fase té una durada prevista de 15 dies.