consell comarcal

​El Consell Comarcal del Vallès Occidental es constituirà aquest divendres

Mª Carmen Cebrián, Rafael Güeto (PSC) i Montse Soler (ERC) seran consellers comarcals | Ànnia Garcia, Pau Navarro (ECP) i Roberto Martín (Cs) figuren com a suplents

per Redacció , 16 de juliol de 2019 a les 13:00 |
El ple de l'Ajuntament de Sabadell | Ajuntament de Sabadell
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El divendres 19 de juliol a les 12.00 hores se celebrarà el ple de Constitució del Consell Comarcal del Vallès Occidental sorgit després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec les persones que esdevindran consellers i conselleres comarcals en aquest nou mandat i s’escollirà la Presidència de l’ens supramunicipal per al període 2019-2023.
 

El ple de Constitució se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sabadell. Com és tradició, l’acte de constitució del Consell Comarcal es celebra a les dues co-capitals del Vallès Occidental de manera alterna cada quatre anys.
 

La data de celebració del Ple ve determinada per la proclamació dels membres del Consell per part de la Junta Electoral Provincial de Barcelona. La constitució s’ha de fer el primer dia hàbil després dels 15 dies naturals a comptar de l’endemà de l’acte de  proclamació dels membres electes, d’acord amb l’article 22.1 del Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de l’organització comarcal de Catalunya. La Junta Electoral Provincial de Barcelona va certificar el passat 3 de juliol, la proclamació dels membres electes i suplents del Consell Comarcal. (Us adjuntem la documentació).

D'acord amb els resultats municipals, la composició del Consell Comarcal compta amb 12 consellers del PSC, 10 d'ERC, 5 de Junts per Catalunya, 4 de Ciutadans, 3 d'En Comú Guanyem, 2 de la CUP-AMUNT, 2 de Tot per Terrassa, i 1 del PP. D'aquests, recordem que tres dels consellers formen part de l'Ajuntament de Rubí: Mª Carmen Cebrián i Rafael Güeto (PSC) i Montse Soler (ERC). A més, Roberto Martín (Cs) és primer suplent, i Ànnia García i Pau Navarro (ECG) son quart i primer suplents respectivament. 
 

 

Participació