40 dobletes d'arreu de l'estat espanyol participen en l'Open Nacional Femení de Petanca Ciutat de Rubí

El premi d'aquesta primera competició de petanca en fèmines ha caigut a les mans de la parella formada per Catalina Mayol i Melani Homar

El primer Open Femení de Petanca a Rubí ha comptat amb una gran participació
El primer Open Femení de Petanca a Rubí ha comptat amb una gran participació | Localpres
Redacció
16 de juliol del 2019
El passat dissabte 13 de juliol es va celebrar la primera edició de l'Open Nacional Femení de Petanca Ciutat de Rubí, a les pistes de Cova-Solera. Un total de 40 dobletes arribades de les Illes Balears, València, Andalusia i Catalunya van participar en aquesta competició organitzada per la UP Les Torres Rubí que va comptar amb la presència de campiones del món d'Europa i d'Espanya de petanca. 

La jornada va arrencar de bon matí amb una lliga inicial per a grups que decidia a quina categoria es classificava cada dobleta. La competició va continuar amb les eliminatòries per arribar a la gran final. 

La dobleta de Can Pastilla, de les Illes Balears, formada per Melani Homar i Catalina Mayol es va imposar a la final de general per 13 a 5 a Mirucha Vázquez i Raquel Sánchez, dobleta de Barcelona.

La final de consolació va confrontar a Montse Carrillo i Toñi Barrientos amb Sonia Aguilar i Alba Coll, una final molt ajustada en què totes elles eren catalanes.

Finalment, el premi d'aquesta primera competició de petanca en fèmines ha caigut a les mans de la parella formada per Catalina Mayol i Melani Homar.

D'altra banda, recordem que aquesta mateixa setmana s'iniciaran les obres per a la instal·lació de la coberta de les pistes centrals. Amb aquesta millora les pistes de Cova-Solera passaran a ser les primeres a Catalunya amb aquest sistema que permet la pràctica d'aquest esport amb qualsevol estat climàtic. Les obres tenen una durada aproximada de 6 setmanes i estaran enllestides per tal que la UP Las Torres-Rubí puguin iniciar la competició de lliga a mitjans de setembre.
 

Imatge virutal del cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera Foto: Ajuntament de Rubí