FOTOS i VÍDEOS Afectacions i incidents a Rubí provocats per la forta tempesta d'estiu

Un dels incidents ha estat la caiguda d'un arbre sobre d'un cotxe al carrer Cadmo

Incidències durant la forta tormenta d'estiu a Rubí
Incidències durant la forta tormenta d'estiu a Rubí | Cedida
Redacció
18 de juliol del 2019
Actualitzat a les 10:20h
L'avís per fortes pluges que hi havia previst per dimecres a la tarda va arribar amb força a Rubí. A les 19 hores va començar una tempesta que va venir acompanyada de llamps i trons i molt vent. La intensa pluja també va tenir incidències a la via pública, concretament inundacions i arbres caiguts. Fins a una setantena d'avisos van registrar els bombers durant la tarda d'aquest dimecres.



Pel que fa arbres, es va haver d'actuar en diversos casos, com és el cas dels carrers Maria Benlliure, Alcanar i l'avinguda Barcelona. També hi van haver actuacions a urbanitzacions com Can Bosc i Can Ximelis. Segons les fonts oficials aquests incidents només van provocar problemes de circulació. 
 

Incidències durant la forta tormenta a Rubí Foto: Ajuntament de Rubí


Però un dels incidents més greus ha estat la caiguda d'un arbre al carrer Cadmo sobre d'un cotxe. Una dotació de bombers es va desplaçar fins al lloc dels fets per retirar-lo i afortunadament no hi ha hagut ferits. ​
 

Un arbre ha caigut sobre un cotxe a causa de la forta pluja Foto: Cedida


A banda, es van rebre diversos avisos per vies inundades, així com pàrquings, patis de cases i algun habitatge. A més, alguns equipaments municipals s'han vist afectats pels aiguats com l'Escola Bressol Sol Solet i la piscina descoberta de Can Rosés.