Les estatunidenques han derrotat les espanyoles per 11 gols a 5

Redacció
26 de juliol del 2019
Bea Ortiz, subcampiona del Mundial de Gwangju amb la selecció espanyola
Bea Ortiz, subcampiona del Mundial de Gwangju amb la selecció espanyola | RFEN
La rubinenca Bea Ortiz tornarà de Corea amb una medalla de plata. El gol que ha marcat en els darrers minuts de partit no ha servit per donar la victòria a la selecció espanyola de waterpolo, que ha patit una derrota davant la selecció dels Estats Units (11-6).

El partit ha començat força igualat, amb un parcial de 3-1 al primer quart (el primer gol, de Bea Ortiz) i un empat a 2 en el segon. En el tercer, però, les estatunidenques han signat un parcial de 4-0 i aquesta distància ja s'ha mantingut fins el final del partit, en què el gol de la rubinenca només ha servit per maquillar el resultat final.

Tot i això, havent aconseguit arribar a la final del Mundial, la selecció espanyola ha aconseguit el passi directe als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.