L'ANC fa una crida a la participació a la Diada i demana no caure en el «desencís»

Enguany no s'ha convidat els representants de partits polítics a la capçalera

Imatge de la manifestació de l'any passat a la Diagonal
Imatge de la manifestació de l'any passat a la Diagonal | Adrià Costa
Redacció
07 d'agost del 2019
L'Assemblea Nacional Catalana ja està immersa en els preparatius d'una nova manifestació en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, que enguany dibuixarà un gran estel a la plaça Espanya.

La secció local de l'entitat independentista ha fet una crida a la participació a aquesta nova manifestació, en un moment en què hi pot haver "desencís" i "frustració" per l'actuació dels partits polítics, als quals aquest any no s'ha convidat a formar part de la capçalera de la manifestació, com ha explicat Montse Garrell, membre del Secretariat local de l'ANC a Rubí.

"Cal més que mai que, davant la manca d'unitat estratègica dels partits, la societat civil demostri que sí que està unida i que sí que està per la feina", ha dit Garrell.

El tram assignat a Rubí per la manifestació de l'11 de setembre d'enguany és el número 13, que es trobarà a la Gran Via entre els carrers Viladomat i Entença. Òmnium està organitzant els autobusos per assistir-hi des de Rubí, mentre que les samarretes per la manifestació es podran comprar a partir del 26 d'agost a la seu de l'ANC per un preu de 15€.

L'ANC també participarà al matí de la tradicional ofrena floral de partits polítics i entitats a l'escultura Dempeus, a la plaça Onze de setembre.

Abans, però, l'ANC i Òmnium convocaran a una nova cita, la concentració habitual del dia 16 de cada mes, que es mantindrà també durant el mes d'agost.