El detingut per intent d'agressió sexual al Vendrell també ho seria d'una jove a Montcada al juliol

Està acusat de cinc violacions amb instrument perillós i robatori amb violència i lesions

Can Cuiàs, a Montcada i Reixac
Can Cuiàs, a Montcada i Reixac | GoogleMaps
NacióDigital
20 d'agost del 2019
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 d'agost un home, de 39 anys, com a presumpte autor d'intentar agredir sexualment una dona al Vendrell el passat 25 de juliol. Seria el mateix autor d'una agressió sexual a una jove de 21 anys, comesa el passat 14 de juliol al barri de Can Cuiàs de Montcada i Reixac. 

El detingut, que ha ingressat a presó, amb caràcter provisional, comunicada i sense fiança, té fins a quatre delictes més contra la llibertat sexual en el seu historial, a més del suposadament comès a la població vallesana, hauria estat responsable de violacions amb instrument perillós i robatori amb violència i lesions. La darrera, a la capital del Baix Penedès.

El jutge, que ha decretat el secret de sumari, li ha imposat també un ordre d’allunyament de 1.000 metres respecte a les seves víctimes i la prohibició de comunicar-se amb elles en cas d’aconseguir la llibertat. 

Condemna d'11 anys 

L’Audiència de Múrcia ja va condemnar al detingut l’any 2004 a 11 anys de presó per delictes contra la lliberta sexual. El presumpte agressor, que actuava sempre de nit i de matinada, assetjava les seves víctimes amb una arma blanca mentre cometia l’agressió sexual. En alguns casos, com en el de la noia de Can Cuiàs, es va veure obligat a fugir quan terceres persones presenciaven els fets i avisaven a la policia.