TIR AMB ARC

El Club Arqueros de Rubí participarà en la Setmana Europea de l'Esport

La proposta esportiva tindrà lloc entre el 23 i el 30 de setembre

per Redacció , 21 d'agost de 2019 a les 13:00 |
Sagete clavades a la diana | FCTA
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Club Arqueros de Rubí participarà a la Setmana Europea de l'Esport, que enguany arriba a la seva cinquena edició. La iniciativa, impulsada per la Comissió Europea, tindrà lloc entre el 23 i el 30 de setembre amb l'objectiu de promoure l'esport i l'activitat física arreu del continent. 

Sota el lema #BeActive, s’anima a totes les persones a romandre actives durant aquesta  Setmana i al llarg de tot l'any per tal de prendre consciència de la importància de l'activitat física a totes les edats i en tots els àmbits. Així doncs, des de l'Organització Mundial de la Salut es vol combatre el sedentarisme en la nostra societat i promoure els hàbits saludables mitjançant l’activitat esportiva.​


La Setmana Europea de l'Esport és per a tothom, independentment de l'edat, l'experiència o la condició física i està concebuda per reunir les persones, les entitats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat.
 

 

Participació