L'agenda de les primeres activitats de l'AEUR ja està tancada

La cultura torna a ser, com ja és habitual, la protagonista de les activitats d'aquesta entitat

Primera conferència del seminari sobre nutrició
Primera conferència del seminari sobre nutrició | AEUR
Redacció
23 d'agost del 2019
A una setmana d'acabar el mes d'agost, les entitats rubinenques ja preparen les activitats que formaran part de l'agenda 2019-2020. Una d'elles és l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí (AEUR) la qual ja té a punt les propostes per al mes d'octubre que, com ja és habitual, tindran la cultura com a protagonista.

Tot i que encara estan pendents de la data en què se celebrarà l'acte d'inauguració del nou curs, l'entitat ha confirmat que la primera activitat serà el seminari Dimensió de la pobresa i processos d'inclusió, el 3 d'octubre, a l'Ateneu, a càrrec de Xavi Martínez. Durant la seva xerrada, donarà una visió de la dimensió de la pobresa i dels processos d'inclusió a Catalunya.

La segona activitat programada per l'AEUR durant el mes d'agost tindrà lloc el 17 d'octubre i serà la primera sortida del curs amb la visita guiada 'Sant Antoni: origen del barri, el mercat i la Fàbrica Moritz'. Totes aquelles persones que vulguin participar en la sortida cal que s'inscriguin al web de l'AEUR abans del 10 d'octubre. 

Finalment, dilluns 21 d'octubre, la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà la conferència Història del jazz a càrrec de Pau Fuster.