Tornen els tornejos esportius de «La Nit és Jove»

El primer torneig d'aquest trimestre tindrà lloc el 20 de setembre a la pista poliesportiva de Les Torres

Un dels tornejos de La Nit és Jove
Un dels tornejos de La Nit és Jove | Ajuntament de Rubí
Redacció
30 d'agost del 2019
Després d'un mes de vacances en què les activitats de la ciutat han quedat aturades, Rubí Jove recupera aquelles iniciatives que s'han estat impulsant al llarg de l'any. Una d'elles és La Nit és Jove, una activitat que consisteix en l'organització de tornejos nocturns de futbol. L’objectiu d’aquesta proposta és oferir un espai de trobada al jovent i una alternativa a l'oci de consum nocturn.

Així doncs, a partir d'aquest mes de setembre, un divendres al mes, de 20 a 23 h, els nois i noies de la ciutat estan convocats a la pista poliesportiva de Les Torres (La jaula) per practicar-hi esport. Enguany, la iniciativa s’ha traslladat a aquest emplaçament amb l’objectiu de dinamitzar-lo, ja que és un punt de trobada de molts joves.

Les dates en què es realitzarà l'activitat aquest trimestre son el 20 de setembre, el 18 d’octubre, el 22 de novembre i el 20 de desembre. Les inscripcions s’han de realitzar a través de l’adreça de correu electrònic [email protected] o bé de manera presencial a l’Espai Jove Torre Bassas o al Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla a partir del 2 de setembre.

La Nit és Jove compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Les Torres i s'emmarca dins el projecte municipal de transformació urbanística i socioeconòmica Fem Barri, que afecta Les Torres, el Vint-i-cinc de Setembre i Ca n'Oriol. La proposta persegueix dinamitzar l’oci adreçat a les persones joves i donar compliment als objectius del Pla Local de Joventut de Rubí 2018-2021: promoure la salut i l'esport; la cultura, l'oci i la creativitat; l'educació, el treball i l’emancipació; la participació i associacionisme; i la cohesió del territori.