L'ANC fa una crida a la participació a la Diada i demana no caure en el «desencís»

Enguany no s'ha convidat els representants de partits polítics a la capçalera

Imatge de la manifestació de l'any passat a la Diagonal
Imatge de la manifestació de l'any passat a la Diagonal | Adrià Costa
Redacció
03 de setembre del 2019
L'Assemblea Nacional Catalana ja està a punt per una nova manifestació en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, que enguany dibuixarà un gran estel a la plaça Espanya.

La secció local de l'entitat independentista ha fet una crida a la participació a aquesta nova manifestació, en un moment en què hi pot haver "desencís" i "frustració" per l'actuació dels partits polítics, als quals aquest any no s'ha convidat a formar part de la capçalera de la manifestació, com ha explicat Montse Garrell, membre del Secretariat local de l'ANC a Rubí.

"Cal més que mai que, davant la manca d'unitat estratègica dels partits, la societat civil demostri que sí que està unida i que sí que està per la feina", ha dit Garrell.

El tram assignat a Rubí per la manifestació de l'11 de setembre d'enguany és el número 13, que es trobarà a la Gran Via entre els carrers Viladomat i Entença. Òmnium està organitzant els autobusos per assistir-hi des de Rubí, mentre que les samarretes per la manifestació es podran comprar a partir del 26 d'agost a la seu de l'ANC per un preu de 15€.

L'ANC també participarà al matí de la tradicional ofrena floral de partits polítics i entitats a l'escultura Dempeus, a la plaça Onze de setembre.