OCUPACIÓ

Rubí Forma ofereix un nou servei d'ocupació específic per a persones amb discapacitat

El programa està adreçat a persones amb algun tipus de discapacitat física, intel·lectual i/o sensorial, amb certificat superior al 33%

per Redacció , 6 de setembre de 2019 a les 11:00 |
L'edifici del Rubí Forma es troba a la Rambleta de Joan Miró | César Font (Ajuntament de Rubí)
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí Forma, juntament amb el Servei de Diversitat Funcional, han impulsat la implementació del programa Serveis Integrals d’Orientació Acompanyament i Suport (SIOAS) que facilita atenció individualitzada i orientació a persones amb algun tipus de discapacitat física, intel·lectual i/o sensorial, amb certificat superior al 33% amb l’objectiu que trobin feina al mercat de treball ordinari. El programa es concreta a través d’un conveni que el consistori ha signat amb la Fundació Grupo Hada que gestiona projectes d’inserció laboral i formació ocupacional per a persones amb discapacitat a diferents municipis del Vallès Occidental.

La posada en marxa del servei s’emmarca en el Pla d’Atenció a les Persones amb Diversitat Funcional 2019-2022, que es va aprovar durant el mes de març, i facilitarà l’ocupació de 30 persones.


A través del SIOAS, les persones que ho necessitin trobaran al Rubí Forma un preparador laboral que els acompanyarà durant tot el procés de recerca de feina i inserció laboral; i un prospector laboral que contactarà amb el teixit empresarial més adequat i ajustarà les demandes tant de la persona participant al programa com de l’empresariat, oferint, si s’escau, accions formatives ocupacionals.

Les tècniques de la Fundació Grupo Hada han començat a treballar amb una sessió informativa aquest dijous a l’auditori del Rubí Forma amb la presència de 20 persones interessades. A partir del mes de setembre s’iniciaran les entrevistes de selecció dels participants i es configuraran els itineraris per a cadascun d’ells.


Les persones interessades a formar part del programa s’han de dirigir al Rubí Forma o a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional i comunicar que tenen interès per al programa.

 

Participació