Ariadna Ruiz, campiona d'Europa juvenil de waterpolo

Les espanyoles s'imposen a la final per 12-11

La selecció espanyola juvenil de waterpolo, campiona d'Europa
La selecció espanyola juvenil de waterpolo, campiona d'Europa | RFEN
Redacció
09 de setembre del 2019

La jugadora del CN Rubí Ariadna Ruiz es va proclamar ahir campiona d'Europa juvenil amb la selecció espanyola, després d'imposar-se davant Rússia per 12 gols a 11. Ruiz va contribuir a aquesta victòria amb tres gols.

En el primer quart, tot i l'avançament en el marcador de la selecció espanyola, les jugadores russes van aconseguir mantenir-se prop en el marcador, acabant 4-3. En el segon, però, i després d'un parcial de 2-0, Espanya va agafar avantatge i a la mitja part el resultat ja era de 8-4.

Després del descans, i tot i la pressió de Rússia, les noies de Daviz Aznar i Bea Espinosa van aconseguir ampliar una mica més la distància al marcador, amb un 10-5, tot i que abans de finalitzar el quart les russes van anotar un parcial de 0-2 per mantenir vives les seves esperances.

El darrer quart va ser trepidant: a cinc minuts del final, el marcador era de 12-8 i Rússia va reaccionar utilitzant la figura de la portera-jugadora per tal de crear superioritat, arribant a establir el 12-11 que ja seria definitiu.

El partit i el campionat de la selecció han estat excel·lents per a la selecció espanyola, en no perdre cap dels 6 partits que han disputat.