«Retrats de la posteritat» s'acomiadarà el 27 de setembre de Lectors, al tren! amb un concert

El quartet Stamitz, format per exalumnes de l'Escola de Música Pere Burés, interpretarà algunes peces inspirades en les pintures

Concert per acomiadar l'exposició de Miquel Mas
Concert per acomiadar l'exposició de Miquel Mas | Cedida
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:34h
L'exposició Retrats de Miquel Mas s'acomiadarà aquest divendres a la tarda de l'espai on s'ha pogut veure durant els mesos d'estiu i pràcticament tot el setembre, després que la llibreria Lectors, al tren! decidís prorrogar-la.

Per a l'ocasió, es farà un petit acte de comiat que continuarà en la línia de la fusió de disciplines artístiques, i és per això que el quartet Stamitz oferirà un petit concert amb unes quantes peces inspirades en les pintures. Recordem que aquests retrats ja van acompanyats d'uns relats que Joan Manuel Tresserras va dedicar a uns quants dels personatges retratats.

El quartet Stamitz és un quartet de corda format per exalumnes de l'Escola de Música Pere Burés, que fa tot just un any que van iniciar els seus assajos. Interpreten principalment música clàssica de Stamitz (1745-1801), contemporani de Mozart, però també toquen altres tipus de música com havaneres, peces d'òpera o sardanes.

L'acte començarà a les 19h.