Les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove s'inicien el proper dimarts

Durant el mes de setembre ja hi haurà activitats amb protagonisme juvenil, com "La Nit és Jove" o l'Skate Open

Un dels tallers adreçats a joves és d'il·lustració i còmic
Un dels tallers adreçats a joves és d'il·lustració i còmic | Rubí Jove
Redacció
10 de setembre del 2019
El proper dia 17 de setembre s'iniciarà el període d'inscripcions per als cursos i tallers de tardor de Rubí Jove, que s'allargarà fins l'1 d'octubre.

Els tallers són activitats tutoritzades que permetran als joves descobrir noves experiències, així com gaudir de les seves aficions mentre aprenen. Així, per al primer trimestre s'han previst tallers de boxa, fotografia, street dance, kpop, Fem deures i il·lustració i còmic, a més d'un nou taller de pinura; tots adreçats a joves d'entre 12 i 18 anys.

Per a joves amb edats entre 18 i 30 anys, hi haurà activitats de fotografia, il·lustració i còmic i pintura.

A més, hi haurà tallers de teatre i guitarra per a totes les edats entre els 12 i els 30 anys.

Pel què fa als cursos, al mes de novembre n'hi haurà un sobre autisme en infants i joves adreçat a educadors i educadores en el temps de lleure i l'esport. El curs constarà de set hores de classe que combinaran teoria i pràctica.

L'oferta de píndoles formatives per a a la inserció laboral es manté, però canviarà d'horari: aquest curs seran els dilluns i els dimecres de 17 a 20h, entre el 18 i el 27 de novembre.

Les persones interessades a participar en alguna de les activitats programades a l’Espai Jove Torre Bassas s’hi podran apuntar gratuïtament emplenant el corresponent formulari a www.rubijove.cat.

Les activitats per a joves, novament als barris de Rubí

La programació de tardor de Rubí Jove tornarà a incloure activitats distribuïdes per diversos punts de la ciutat, en el marc de Rubí Jove als barris. En aquesta iniciativa s'hi inclou la projecció de la darrera pel·lícula del cicle de cinema a la fresca a El Pinar.

Així, el 20 de setembre arrencarà, a la pista poliesportiva de Les Torres, La Nit És Jove, que organitzarà torneigs de futbol i de tennis taula per a joves d'entre 18 i 30 anys.

Per als dies 26 d'octubre, 30 de novembre i 14 de desembre hi ha previstes noves competicions de rap itinerants, un taller de cuina en col·laboració amb la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler al Centre Cívic La Cruïlla, i la inauguració d'un Espai del Llibre autogestionat en aquest mateix espai, el proper 26 de novembre.

Per a les diferents activitats de Rubí Jove als barris, cal inscriure’s prèviament enviant un correu a rubijovealsbarris@ajrubi.cat.

Tornen les habituals activitats amb protagonisme juvenil

Com cada any, hi ha cites que la gent jove de Rubí no es perd i que es tornaran a realitzar enguany.
 
La primera serà el proper 28 de setembre, l'Skate Open a l'skatepark de Can Sant Joan. Per al 12 d'octubre es preveu la 3a Mostra de Grafiti i Art Urbà Full Colors, a la plaça de Josep Tarradellas, i per al 25 de novembre, un nou Taller d'apoderament femení i autodefensa. També es preveu el Túnel del Terror de Halloween, en una data encara per concretar.

A banda d'aquesta oferta d'activitats puntuals, la Torre Bassas acull espais oberts sobre diverses temàtiques: l'Espai LGTBI+ del Grup Prisma, el Divendres Otaku, l'Espai feminista del Grup Les Rebel o el Consejo de Gamers. L'equipament també ofereix serveis d'assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.