Rubí presentarà els nous autobusos híbrids per la Setmana Europea de la Mobilitat

En el marc d'aquesta iniciativa també se celebrarà la 21a Bicicletada Popular del Mercat

Rubí incorporarà cinc nous vehicles híbrids al servei de bus urbà
Rubí incorporarà cinc nous vehicles híbrids al servei de bus urbà | Ajuntament de Rubí
Redacció
16 de setembre del 2019
Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, l'Ajuntament de Rubí i RubíBus, del grup AVANZA, presentaran a la ciutadania els cinc nous vehicles híbrids que s'incorporaran al servei de bus urbà en substitució d'altres models més antics, tal com es va acordar el 2018.

Per a l'ocasió, l'Ajuntament ha organitzat un acte de presentació que tindrà lloc el dissabte, 21 de setembre, on es podran veure i conèixer les prestacions de tres dels busos, model Volvo 7900. Durant l'acte, que estarà amenitzat per un clown, es repartirà un obsequi relacionat amb el medi ambient als assistents.

L'acte tindrà lloc a la plaça Pearson de 10h a 14h.

També en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, el 22 de setembre se celebrarà la 21a Bicicletada Popular del Mercat Municipal.

La Setmana Europea de la Mobilitat

La Setmana Europea de la Mobilitat és una iniciativa que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables: desplaçaments a peu, en bicicleta o en transport públic, o en vehicle elèctric. A més, té l'objectiu de visualitzar els possibles canvis en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació.

Aquest any 2019, el ple municipal va aprovar de manera inicial el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Rubí.