Obertes les inscripcions per la 12a Caminada Nocturna de Rubí

Es podran realitzar per via telemàtica fins el proper 27 de setembre

Es presenta la 12a edició de la Caminada Nocturna de Rubí
Es presenta la 12a edició de la Caminada Nocturna de Rubí | Marta Casas
16 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:09h
Ja es poden fer les inscripcions per la 12a edició de la Caminada Nocturna de Rubí, que serà el proper dissabte, 5 d'octubre.

Es podran fer únicament per via telemàtica, a través de la web del Centre Excursionista de Rubí fins el proper 27 de setembre. La inscripció inclou el dret a realitzar la Caminada i un entrepà de botifarra, una beguda i una peça de fruita en arribar.

Aquest any hi haurà 1.200 inscripcions disponibles, al mateix preu d'anys anteriors: 6€ per als adults i 3€ per als menors de 14 anys.

La inscripció també implica quedar cobert per l'assegurança de l'activitat, per això des de l'organització es remarca la importància de no assistir a realitzar la caminada si no es compta amb la corresponent inscripció, ja que podria comprometre la seguretat dels participants.

Els joves d'entre 15 i 17 anys necessiten autorització dels tutors per inscriure's però poden realitzar la Nocturna sols; en canvi els menors de 14 han d'anar acompanyats d'algun adult, sigui o no el seu tutor, i comptar amb l'autorització del tutor legal.

Pendents del recorregut definitiu

Segons ha informat l'organització, a dia d'avui encara no se sap si es podrà passar per l'interior del camp de golf, ja que l'Ajuntament encara no ha rebut resposta per part de l'Incasòl.

Tal com van explicar dilluns passat en roda de premsa, però, s'ha preparat un recorregut alternatiu per si finalment no fos possible travessar per dins del camp.