Obertes les inscripcions per als nous cursos i tallers del CRAC

L'equipament amplia i diversifica l'oferta d'activitats, que també obrirà als matins

Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:53h
Arrenca un nou curs al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), que torna a tenir una oferta àmplia i variada de cursos i tallers, que començaran a partir del mes d'octubre.

Setze d'aquests cursos i tallers es faran en horari de tarda, a partir de les 17h, i tres més als matins, en horari de 10h a 13h. Des del centre, però, expliquen que "estem oberts a noves idees d'accions que puguin encaixar amb la filosofia d'un centre alternatiu i gestionat com és el CRAC" per poder encabir més activitats en aquestes franges horàries.

La proposta de cursos és "una proposta diversa i pensada per a diverses franges d'edat, amb cursos i tallers monitoritzats per persones i entitats que vulguin contribuir al projecte cultural i social del CRAC, i amb uns preus molt populars per tal que puguin arribar a molta gent". Al preu del curs, recorden, cal afegir-hi 12€ de matrícula en cas que la persona que s'hi vulgui inscriure no sigui sòcia del CRAC.

Entre les novetats del curs 2019-2020, destaca un taller d'àrab bàsic, que farà l'entitat Associació Rubí Sòcio-cultural i Integració (ARSI) i que donarà les nocions bàsiques d'una llengua molt estesa a la nostra ciutat; un taller d'anglès per a nens i nenes, un taller per cuidar el cos, "per aprendre a sentir i escoltar el propi cos"; i un taller de costura per aprendre a cosir i fer retocs a la roba usada, allargant així la seva vida útil.

I, com cada any, es mantenen els tallers ja tradicionals del CRAC: danses del món, ioga, zumba, aikido, classes de guitarra i bateria o restauració de mobles vells, que permet aprendre tècniques per donar un nou ús a mobles que potser acabaríem llençant i gestionant com a residus.

Altres activitats, que no apareixen al programa però que ja tenen la seva pròpia dinàmica i es consoliden per aquest nou curs, són les classes d'àrab per a nens de l'ARSI o els assajos de country que organitzen les persones del Casal de la Gent Gran.

A banda dels cursos i tallers, el CRAC seguirà apostant per oferir aules d'estudi durant les èpoques d'examens, i es vol establir un espai de coworking o treball compartit i en xarxa entre persones autònomes o petites cooperatives.

La programació dels cursos i tota la informació referent a preus es pot consultar a la pàgina web del centre.