Mal inici de temporada per la UP Las Torres - Rubí

Aquest cap de setmana han debutat tres dels cinc equips de la Unió, amb una derrota i dos empats | Encara no hi ha data per l'inici de les obres per cobrir les pistes de petanca

Mal inici de temporada per la UP Las Torres - Rubí
Mal inici de temporada per la UP Las Torres - Rubí | UP Las Torres - Rubí
Redacció
17 de setembre del 2019
Aquest cap de setmana s'ha disputat la primera jornada de les diverses categories de lliga de petanca, i tres dels cinc equips de la UP Las Torres - Rubí han debutat - el primer equip i el femení tenien descans.

No ha estat un bon inici per cap dels tres equips, ja que no han aconseguit cap victòria.

L'equip B es traslladava a Sant Pol de Mar, el més llunyà de la temporada. Després d'un partit molt igualat, a la tercera ronda els locals van aconseguir un mínim avantatge que van saber defensar fins el final de l'encontre, que va acabar amb el marcador 9 a 7.Els de Rubí hauran de millorar el seu joc per tal de poder donar la talla en aquesta nova categoria que acaben d'estrenar.

El tercer equip rebia a casa el Can Jofresa de Terrassa. Els rubinencs no van poder destacar en cap moment en el marcador, i el partit es va mantenir molt igualat; tant que el marcador final va resultar amb un repartiment de punts (8-8).

Per la seva banda, el grup D va debutar també a casa davant el Parets del Vallès. Tot i que el partit es va iniciar amb bones sensacions pels jugadors rubinencs, no van saber defensar el petit avantatge que van aconseguir, i fins i tot van haver de patir per aconseguir l'empat a 8 en la tercera ronda.

La setmana que ve el primer equip debutarà a Cova Solera davant el CP Santa Lucía, mentre que l'equip femení rebrà el Sant Cugat Atlètic CP.

Les pistes de petanca de Cova Solera acolliran el Campionat de Catalunya de seleccions

El proper 5 d'octubre se celebrarà a Rubí el Campionat de Catalunya de seleccions, que es disputarà a les pistes de Cova Solera. Hi participaran 16 tripletes de categoria masculina i 8 de femenina i juvenil, entre les quals n'hi ha 2 de la UP Las Torres-Rubí: la formada per Sergi Rodríguez, José Mercado i Raúl Lao, i la composada per Javier Ortiz, Álex Izquierdo i Juan Garrido.

La categoria juvenil també comptarà amb un jugador de la UP, Víctor Ruiz.

Segons van explicar membres de la UP Las Torres - Rubí, les obres per cobrir les pistes de petanca de Cova Solera no s'iniciaran fins després de la celebració d'aquest campionat.