Enrique Flores guanya el Campionat de Catalunya Round 900 de tir amb arc en la modalitat longbow

El Club Arquers de Rubí dona el tret de sortida a la nova temporada amb uns resultats excel·lents

El Campionat de Catalunya Round 900 ha comptat amb la participació del Club Arquers de Rubí
El Campionat de Catalunya Round 900 ha comptat amb la participació del Club Arquers de Rubí | Club Arquers Rubí
Redacció
17 de setembre del 2019
El Club Arquers de Rubí ha tornat a reprendre la seva activitat habitual aquest cap de setmana. La temporada ha començat amb la celebració del XVI Campionat de Catalunya Round 900 que va tenir lloc al Castell de Montjuïc, organitzat pel Club Arc Montjuïc, i en el qual van participar quatre arquers del club rubinenc.

En la jornada de dissabte 14 de setembre van entrar en acció Enrique Flores, que va competir en la modalitat longbow; Albert Torres, competint en arc instintiu, i Carles Sabatés, en la modalitat d'arc nu, mentre que diumenge  Francisco J. Madrigal va competir en arc compost. 

Els rubinencs van marxar cap a casa amb uns resultats excel·lents, especialment Enrique Flores, que va aconseguir pujar al punt més alt del pòdium, emportar-se, a més, la medalla UFEC que el premia per la màxima puntuació en la seva modalitat. D'altra banda, Francisco J. Madrigal va assolir la tercera posició amb 849 punts, quedant-se a tan sols 2 punts d'obtenir la segona posició. Albert Torres, no va aconseguir pujar al pòdium quedant-se a una quarta posició per 9 punts i Carles Sabatés va finalitzar el campionat en una cinquena posició.

Juntament amb aquest campionat el Castell de Montjuïc també va acollir el Campionat de Catalunya d'Arc Adaptat i el V Memorial Jordi Adell.