Nous ECOtallers en clau de RE per fomentar la prevenció de residus

El nou cicle començarà el 25 de setembre amb un monogràfic sobre cosmètica natural

Durant el primer ECOtaller es mostrarà com fer cosmètics naturals amb ingredients casolans
Durant el primer ECOtaller es mostrarà com fer cosmètics naturals amb ingredients casolans | Ajuntament de Rubí
Redacció
18 de setembre del 2019
El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí impulsa una nova tanda d’ECOtallers en clau de RE durant els darrers mesos de l'any. Es tracta de diversos monogràfics gratuïts a través dels quals es vol fomentar la reutilització, la reparació i la restauració d’aquells objectes que han envellit però als quals encara els queda molta vida. La iniciativa també busca promoure la prevenció de residus i el respecte pel medi ambient. 

La primera activitat tindrà lloc el 25 de setembre, a les 17.30 h a l'Ateneu, i estarà dedicada a la cosmètica natural. A Pell sana després de l’estiu s’explicarà a les persones assistents com confeccionar productes cosmètics amb elements naturals i com prevenir tant l’ús d’envasos de plàstic com la generació de residus químics.

El 19 d’octubre, a les 18 h a l'Ateneu, serà el torn d’un altre clàssic: l’ECOtaller de manteniment d’ordinadors. En aquesta sessió, els participants aprendran a allargar la vida dels ordinadors i a optimitzar-ne el seu funcionament.

El 20 de novembre, a les 17.30 h a la Biblioteca Municipal, s’ha organitzat el taller Decoració de Nadal en família, en el marc del programa Efecte E. L’activitat, que consistirà a elaborar elements decoratius amb material reciclat, s’adreça a infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies.

Finalment, s’ha preparat una doble sessió d’iniciació a la restauració de mobles els dies 19 i 20 de novembre, a les 18 h a l'Escola d’Adults, que formarà part de la programació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. 

Les persones interessades en aquests tallers es poden inscriure a través del correu electrònic [email protected]. En el cas del taller Decoració de Nadal en família cal fer la inscripció enviant un mail a l’adreça [email protected].