L'equip absolut de waterpolo masculí del CN Rubí s'endú la tercera posició del «Didace do porto»

El club rubinenc ja ha donat el tret de sortida a la nova temporada amb un cap de setmana farcit de tornejos i competicions

L'equip absolut de waterpolo masculí
L'equip absolut de waterpolo masculí | CN Rubí
Redacció
18 de setembre del 2019
Amb l'inici del nou curs, el Club Natació Rubí també ha donat el tret de sortida a la nova temporada de tornejos i competicions. Aquest passat cap de setmana, l'equip absolut de waterpolo del club va disputar a Portugal el torneig internacional de waterpolo Didace do porto organitzat, assolint la tercera posició de la final.

L'equip absolut de waterpolo femení també va competir en la disputa del IV torneig AESE a l'Hospitalet de Llobregat, en el qual va aconseguir una meritòria quarta posició final, mentre que l'equip juvenil masculí va participar en el torneig CNG Youth Cup, a les instal·lacions del Club Natació Granollers, on van assolir la 9a posició, després de guanyar a l’equip amfitrió per 8 a 9.

D'altra banda, Banyoles va acollir la 76a travessia de l’estany de Banyoles, amb una participació de quasi 2500 nedadors d’arreu. El Club rubinenc va participar amb dues nadadores en categoria femenina, Ainhoa Roman (39’24”) i Mar Claverí (39’06”), i dos nedadors en la masculina, Joan Carles Hernández (32’39”) i Sebastian Ybarra (34’32”). També van competir socis del nostre club com la Cristina Aguilera, l'Emilio Oviedo, el Dani Ramoneda i el Joan Llopart.