Isaak Aguilà presenta el seu nou single i videoclip «Allò que és bonic»

La nova cançó del cantautor rubinenc pren com a referència el llibre "L'home en busca del sentit" de Víctor Frankl

Redacció
18 de setembre del 2019


Després d'un any de la publicació del seu primer disc Després, el cantautor rubinenc Isaak Aguilà torna a treure un nou single acompanyat d'un videoclip amb l'objectiu d'enregistrar el seu segon treball discogràfic pròximament.

Sota el títol Allò que és bonic, Aguilà pren com a referència el llibre L'home en busca del sentit de Víctor Frankl, que parla de la transcendència de trobar la bellesa en allò que és quotidià: "avui en dia podem trobar aquesta bellesa a molts llocs i potser, pel fet de ser quotidiana, ens hem oblidat d'apreciar-la o simplement no li donem rellevància. D'aquí la importància d'aprendre a mirar la vida amb ulls de nen. Tornar a apreciar allò que és bonic del dia a dia."

La cançó ha estat enregistrada i produïda per Jordi Culell a l'estudi El Cortijo de Cubelles, i el videoclip, dirigit per Xavier Gironès i Albert Collado i enregistrat a Figueres, Ullà i Empuriabrava, ha comptat amb la col·laboració de l'alumnat de les Escolàpies de Figueres i de l'Aula de teatre de Ullà.