1 de 10
COMERÇ

Últim dia per presentar les candidatures als premis a les millors iniciatives comercials

Aquest divendres 20 de setembre és la darrera oportunitat perquè els comerciants presentin presentar les seves sol·licituds a l'OAC o a la FUER

Poden sol·licitar l'ajud els establiments ubicats dins la Trama Urbana Conslidada de Rubí | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 19 de setembre de 2019 a les 13:30 |
Demà, divendres 20 de setembre, és l'últim dia per presentar les candidatures als Premis a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats aquest 2019.

Els objectius d’aquestes ajudes són fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat.


Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí. Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí i les sol·licituds per participar a la convocatòria s'han de presentar a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. 


Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.
 

 

Participació