El Veinti organitza el VIII Torneig Memorial Francisco Valera aquest cap de setmana

Hi participaran 28 equips de les categories de futbol base

Imatge d'un partit del CF Juventud 25 de septiembre
Imatge d'un partit del CF Juventud 25 de septiembre | CF Juventud 25 de septiembre
Redacció
20 de setembre del 2019
Aquest cap de setmana, entre el divendres 20 i el diumenge 22 de setembre, el Municipal 25 de setembre acollirà el VIII Torneig Memorial Francisco Valera, que organitza el CF Juventud 25 de septiembre per als equips de futbol base del club.

Francisco Valera i Barragán va ser membre del CF Juventud 25 de septiembre, com a col·laborador i membre de la Junta Directiva, des de la seva fundació, l'any 1968, i durant més de quaranta anys. Va estar sempre molt vinculat al club i per la seva dedicació se'l va nomenar soci d'honor.

En total, al torneig hi participaran 28 equips de les categories de futbol base del club, a més del sènior femení.

El torneig començarà divendres a les 18h amb els partits del prebenjamí, que compta amb 5 equips: el Bonaire, el Martinenc, el Levante Las Planas i l'EF El Planadeu, a més dels amfitrions.

A continuació serà el torn de les noies: en la categoria infantil, es disputarà un triangular entre el Veinti, el Taradell i el Juan XXIII; i en la categoria infantil-cadet hi participaran el Mollet i el Sant Cugat Esport FC. Tots els partits començaran a partir de les 19.30h.

El dissabte hi haurà partits durant tota la jornada a partir de les 9h, amb dos triangulars dels benjamins. En un d'ells, els locals s'enfrontaran al Sant Quirze del Vallès FC i al Levante Las Planas FC; mentre que en l'altre hi participaran el Vacarisses FC i el Maurina Egara FC.

Després d'un bon esmorzar, serà el torn dels partits de la categoria aleví, que començaran a les 10.15h, amb un total de cinc triangulars amb participació de cadascun dels equips del Veinti. L'equip F s'enfrontarà al Pubilla Casas C i al Singuerlin CF G; l'equip E a la Penya Blaugrana Ramon Llorens i a l'Imperio CF; l'equip D jugarà contra la Penya Blaugrana Castellbisbal i contra el Bellavista Milán B; l'equip C s'enfrontarà al Sant Quirze del Vallès FC C i al Singuerlin CF A; i el B jugarà davant el Sant Quirze Vallès FC B i la UE Tona A.

Al migdia, a les 13.45h i abans del dinar, l'Aleví A jugarà un partit molt especial davant del FC Barcelona.

Ja a la tarda, a partir de les 15h, es disputaran els partits de la categoria infantil. El grup 1 comptarà amb la participació del CF Juventud 25 de septiembre B, que s'enfrontarà a La Farga; i el C, que es jugarà una plaça a la final davant del Planadeu i de la Penya Blaugrana Cinc Copes. D'aquests encontres en sortiran els dos finalistes, que s'enfrontaran entre ells a les 17h.

A continuació, a les 17.45h, el primer equip Infantil del Veinti jugarà contra l'EF Bonaire i a les 18.25h el CN Terrassa ho farà davant del Badalona. Els perdedors d'aquests partits jugaran pel 3r i 4t lloc a les 19.05; mentre que el guanyador del torneig es decidirà a les 19.50h en la final.

Diumenge, el darrer dia del torneig, els "Patufets", els més petits, iniciaran els partits a les 10h. En aquest cas, els dos equips del Veinti disputaran un triangular entre ells i amb el Singuerlin CF com a visitant.

També a les 10h es donarà inici al triangular que disputarà el nou sènior femení del 25, que enfrontarà les locals amb el Sant Pere Nord CF i el CF Bellavista Milán.

A les 12.05h, el sènior B del club disputarà la seva primera jornada de lliga del grup 13 de la 4a Divisió Catalana, davant de l'EF Bonaire.

De cara a la tarda es disputaran els darrers partits del torneig en les categories cadet i juvenil. A les 14h el Veinti jugarà contra l'EF Bufalà i el Castellar; i a partir de les 16.20h, hi haurà els partits entre el Veinti i el Badalona, i Les Franqueses davant la Penya Blaugrana Cinc Copes. A partir de les 17.50h, els perdedors del primer triangular disputaran el partit per decidir el 3r i 4t lloc; i a les 18.40h es jugarà la final que decidirà el guanyador del torneig de la categoria.

El Memorial Francisco Valera es tancarà amb els equips de la categoria juvenil, a partir de les 18.40h de la tarda, amb la participació de l'EF Bonaire, el Pueblo Nuevo i el Planadeu, amb els dos equips del CF Juventud 25 de septiembre (A i B). La final d'aquesta categoria serà a les 21.45h.

Els horaris de cadascun dels partits es poden consultar a través de les xarxes socials del club: Facebook, Twitter i Instagram.

Al llarg de tot el torneig es podrà gaudir del servei de bar de les instal·lacions del club, i s'instal·larà una barra addicional prop de les graderies. A més, es vendran tiquets per una rifa a 1€. El premi: una panera amb diversos productes valorada en 200€.