El Fora Estocs s'ajorna al 5 d'octubre

Les botigues del Centre oferiran les seves promocions i oportunitats una setmana més tard a causa de la previsió de pluja intensa per aquest cap de setmana

La Fira Estocs està organitzada per Comerç Rubí
La Fira Estocs està organitzada per Comerç Rubí | Localpres
Redacció
20 de setembre del 2019
Les botigues del centre de la ciutat oferiran, una vegada més, els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials en una nova edició del Fora Estocs que coincideix amb el final de la temporada d’estiu. Estava previst que aquesta jornada tingués lloc el pròxim dissabte 21 de setembre, però a causa de la previsió de pluges intenses s'ha ajornat al dia 5 d'octubre. 

Durant tot el dia, els establiments de l’illa de vianants adherits a l'Associació Comerç Rubí podran exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els comerciants que ho vulguin podran traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga.

Com és habitual, també hi ha previstes activitats de dinamització pensades de manera especial per al públic infantil i juvenil.