vallès

El Consell Comarcal comptarà amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics el 2020

L'acció es suma a les diferents actuacions que ja es porten a terme per la millora de la mobilitat sostenible

per Redacció , 20 de setembre de 2019 a les 20:00 |
Un vehicle elèctric al Consell Comarcal | CCVOC
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal es suma aquesta setmana a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Coincidint amb aquesta commemoració, el Consell ha anunciat que treballa per fer possible que durant el 2020 el recinte de la institució compti amb un punt de càrrega per a vehicles elèctrics per tal de facilitar que tant el personal com les visites puguin accedir al Consell d’una forma més sostenible.

Aquesta acció es suma a les diferents actuacions que ja es porten a terme per la millora de la mobilitat sostenible. El Consell Comarcal està adherit a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat que promou actuacions de forma permanent i també activitats per aquesta Setmana de la mobilitat sostenible.


El Consell compta ja amb dos vehicles de tecnologia híbrida per a ús del personal en els seus desplaçaments de treball per la comarca. Aquests vehicles van substituir el 2018 la flota antiga.

Els darrers anys el Consell ha impulsat mesures per la reducció de les emissions de Co2 i participant a les diferents Cimeres organitzades pel Govern de la Generalitat. També s’està participant en la redacció del Pla Específic de Mobilitat del Vallès.

 

Participació