Quines son les propostes per aquest cap de setmana a Rubí?

Entre les activitats del cap de setmana destaca el 21è Aplec de la Sardana de Rubí

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | Rubitv.cat
Redacció
27 de setembre del 2019
Divendres 27 de setembre

A partir de les 17.30 h, a la plaça Pearson, tindrà lloc la presentació dels busos híbrids on la ciutadania podrà veure i conèixer les prestacions d'aquests nous vehicles de RubíBus.

A les 19 h la llibreria Lectors, al tren!, acollirà un concert de comiat de l'exposició Retrats de la posteritat de Miquel Mas, i una hora més tard, a les 20 h, la ciutadania està convocada per l'ANC a les portes de l'Ajuntament per protestar pels empresonaments dels CDR.

Ja a les 21.30 h tornen les Nits d'observacions astronòmiques a càrrec de l'Associació d’Amics de l’Astronomia TRI-A Rubí, a l’Ateneu.

Dissabte 28 de setembre

Dissabte al matí, a partir de les 9 h, com cada 4t dissabte de mes, a l'illa de vianants hi trobareu el Mercat d'Artesania i a les 11 h tindrà lloc el taller Nascuts per Llegir: animalets i animalons a la biblioteca municipal, dirigit a les famílies amb infants de 0 a 3 anys.

A partir de les 12 h, la Pista de Can Sant Joan acollirà la 7a competició Rubí Skate Open. L'activitat s'allargarà fins a la nit i inclou una batalla de galls i gallines i l'actuació musical de Petardj’s.

De cara a la tarda, a les 17.30 es donarà el tret de sortida al 21è Aplec de la  Sardana de Rubí, que enguany es trasllada a la plaça Doctor Guardiet.  

A les 20 h començarà el 7è Cicle de Jazz a l'Ateneu Municipal amb una Jam session que vol ser un homenatge a Josep Marín, membre de l'associació de jazz desaparegut recentment. Mitja hora més tard, el grup Bowing Girls pujarà a l'escenari de l'Espai l'Aurora per oferir un concert i a les 21 h La Sala acollirà l’aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol La Tendresa.

Diumenge 29 de setembre

A les 11 h del matí, a l'Església de Sant Pere tindrà lloc el Cambio de vara de la Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Rubí.