Primera derrota de la temporada del primer equip de la UP Les Torres-Rubí

El tercer equip s'emporta la primera victòria a les pistes de Cova-Solera contra el Sant Cugat Atlètic

Jugadors de la UP Les Torres-Rubí
Jugadors de la UP Les Torres-Rubí | UP Les Torres-Rubí
Redacció
01 d'octubre del 2019
La UP Les Torres-Rubí ha donat el tret de sortida a la nova temporada amb un cap de setmana farcit d'enfrontaments. 

D'una banda, el primer equip es va desplaçar fins al Prat. Els locals van dominar el partit des de l'inici i, per tant, els rubinencs no van poder evitar la primera derrota de la temporada per 7 a 2.

Per la seva banda, el segon equip continua sense puntuar després de 3 jornades. L'equip va visitar les pistes de La Concòrdia a Sabadell i va jugar un partit molt igualat, però cap al final del partit l'equip sabadellenc es va imposar al Rubí per 9 a 7.

El tercer equip va aconseguir emportar-se la primera victòria de la temporada a les pistes de Cova-Solera contra el Sant Cugat Atlètic. Els rubinencs van imposar el seu joc des de la primera ronda acabant el partit amb un marcador de 12 a 4.

D'altra banda, el Grup D va finalitzar el partit contra el Montmeló amb màxima igualtat, 8 a 8. Amb aquest resultat els rubinencs continuen imbatuts i es col·loquen en el segon lloc de la classificació, mentre que les  fèmines van tornar a demostrar el seu bon inici de lliga en un partit impecable a les pistes del Mira-sol on només van perdre una partida, un resultat que permet a les rubinenques fer-se amb el lideratge provisional.

Campionat de Catalunya de Seleccions a Cova-Solera

El proper dissabte, 5 d'octubre, les pistes de Cova-Solera acolliran el Campionat de Catalunya de Seleccions. La Federació Catalana ha seleccionat un total d'11 jugadors de la UP Las Torres-Rubí, 7 sèniors i 4 juvenils. El Campionat donarà inici a les 9 h i participaran els millors jugadors de Catalunya.