Vuit esportistes del Club Natació Rubí reben un reconeixement pels èxits assolits

El club ha premiat als esportistes en el marc de la presentació d'equips a les instal·lacions de Can Rosés

Can Rosés ha acollit la presentació d'equips de la nova temporada del CN Rubí
Can Rosés ha acollit la presentació d'equips de la nova temporada del CN Rubí | CN Rubí
Redacció
02 d'octubre del 2019
El passat diumenge les instal·lacions de Can Rosés van acollir la presentació d’equips per la temporada 2019-2020. Un total de 285 esportistes i entrenadors conformen les tres seccions del club, els 14 equips de waterpolo, 1 de natació i 1 de triatló.

Durant l'acte, a més, es va fer un reconeixement a aquells esportistes que han assolit èxits importants durant la temporada passada. En natació, els guardonats són l'Arlet Oliveras, campiona d’Espanya en 200 metres Papallona categoria +25, subcampiona d’Espanya en 400 metres Estils, medalla de bronze en 200 metres Esquena i 5a posició en 100 metres Esquena en el XXV Campionat d’Espanya OPEN d’Hivern Pontevedra; i Sebastian Ybarra, 8è d’Espanya en 400 metres Lliures, 100 metres Esquena categoria +45, i 10è en 100 metres Lliures en el XXV Campionat d’Espanya OPEN d’Hivern Màster Pontevedra.

Pel que fa a waterpolo, els esportistes reconeguts han estat David de Requesens, 7è d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Masculí a Burgas; Elena Ruiz, campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Cadet Femení a Kirishi; Ariadna Ruiz, campiona d’Europa amb la selecció espanyola en el Campionat d’Europa Juvenil Femení a Volos; i Dana Gerschcovsky, medalla de bronze amb la selecció argentina en el XIII Campeonato Sudamericano de Waterpolo a Trujillo.

Finalment, en triatló han rebut un reconeixement en Ricard Valenzuela,  subcampió d’Espanya del grup d’edat 55/59 en el Campionat d’Espanya de Duatló a Sòria i Fernando Garrocho, classificat per disputar el Campionat del Món IRONMAN que tindrà lloc a Kona, Hawaii, aquest mes.

Un cop finalitzada la presentació i l'entrega de reconeixements, tots els assistents van participar en la tradicional botifarrada  que cada any organitza el club amb la finalitat de crear un ambient de germanor entre tots els components.