1 de 10
cap de setmana

Quines són les activitats d'aquest dissabte a Rubí?

Diverses activitats per a tots els públics a la nostra ciutat

Les activitats pel cap de setmana del 4 al 6 d'octubre | RubiTV.cat
per Redacció, 5 d'octubre de 2019 a les 09:00 |
Al llarg de tot el dia se celebrarà el Fora Estocs, inicialment previst pel dia 21 de setembre, però que es va suspendre a causa de la previsió de pluges intenses.

Des de les 9h del matí, les pistes de petanca de Cova Solera acolliran el Campionat de Catalunya de petanca per seleccions. Hi participaran 16 tripletes de categoria masculina i 8 de femenina i juvenil procedents de les 4 delegacions provincials; entre les quals n'hi haurà tres del club rubinenc UP Las Torres - Rubí. El campionat durarà de 9h a 13.30h i de 16h a 20h aproximadament.


Com cada dissabte, entre les 10.30h i les 14h trobareu La Trocalleria a la plaça Doctor Pearson.

També a les 10.30h i fins les 13.30h, a la plaça de l'Antiga Estació hi haurà un taller fotogràfic familiar, inclòs en la programació d'activitats de La Nuu. A les 11.30h, des de la mateixa plaça, arrencarà la primera de les visites guiades pel Festival (les següents seran els dissabtes 12, 19 i 26 d'octubre).


A les 11h, l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà un taller titulat Art, cos i geometria, a càrrec de Catàrtic. Es tracta d'una activitat adreçada a infants d'entre 6 i 11 anys, i que aproparà l'art espirogràfic humà, és a dir, l'art de crear dibuixos de formes geomètriques a partir del moviment del nostre propi cos.

Ja a la tarda, a partir de les 17h, vetllada de boxa benèfica contra l'alzheimer, al Club de Boxa de Rubí (c/ Sardana, 22).

A les 19h, tret de sortida a la celebració de les Festes del Pilar, amb la imposició de les bandes a les reines i la inauguració de l'exposició d'Isabel Gallart a l'auditori del Museu Vallhonrat.

A les 20.30h es donarà la sortida de la 12a Caminada Nocturna de Rubí, que comptarà amb 1.200 participants, i que reivindicarà l'espai natural que ocupa actualment el camp de golf de Can Sant Joan.

Finalment, a les 21h a La Sala, Anna Sahun protagonitzarà l'obra Nens i nenes, dirigida per Joel Joan. Una història sobre una dona emprenedora, valenta i que no acota el cap davant les adversitats, però que descobreix que està casada amb l'home equivocat.

També a les 21h hi haurà el primer passi de l'obra Uomo e Galantuomo, del Grup Gatzara del Casal Popular de Rubí.

 

Participació