PREVISIÓ DEL TEMPS

Dimarts amb augment del mercuri

La temperatura augmentarà a mesura que avancin les hores

per Redacció, 8 d'octubre de 2019 a les 08:00 |
Un camp en plena tardor | Albert Segura
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts el cel serà serè en general, si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a la depressió central i punts de la meitat sud del litoral i prelitoral. A banda, de matinada creuarà algun núvol mitjà pel Pirineu i Prepirineu mentre que al centre del jorn creixeran alguns algun núvol d'evolució al Pirineu i a la serralada prelitoral.

La temperatura mínima quedarà semblant en general, si bé baixarà lleugerament a punts dels dos extrems del país i pujarà lleugerament a punts del litoral, prelitoral i depressió Central. Oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central, entre 11 i 16 ºC al prelitoral i entre 14 i 19 ºC al litoral. Per altra banda, la temperatura màxima quedarà semblant o lleugerament més alta, per bé que baixarà al litoral sud. Arribarà a valors de 20 a 25 ºC al Pirineu, de 24 a 29 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre i de 22 a 27 ºC a la resta del territori. 

Participació