OBRES

Comença la reforma del camp de futbol del 25 de Setembre

L'actuació dotarà aquesta instal·lació esportiva amb un nou edifici que aglutinarà els diversos serveis existents

per Redacció , 9 d'octubre de 2019 a les 10:00 |
Imatge virtual del nou edifici de serveis del camp del 25 de setembre | Ajuntament
La primera fase del projecte de millora del camp de futbol del 25 de Setembre ja està en marxa. L'actuació dotarà aquesta instal·lació esportiva amb un nou edifici que aglutinarà els diversos serveis existents, que ara s'ubiquen en mòduls prefabricats.

La primera fase dels treballs, inclosa al Pla d'Inversions Financerament Sostenible (PIFS), consistirà en traslladar els actuals mòduls on hi ha els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp, que permetrà alliberar l'espai que ocupen actualment i on en un futur s'hi construirà el nou edifici. A més, això garantirà el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.


La nova construcció, a banda dels serveis existents, també acollirà una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, així com un local social per a l’Associació de Veïns del Vint-i-cinc de Setembre.

Prèviament al trasllat dels mòduls, ara s’ha començat a realitzar una plataforma sobre el talús on s’ubicaran aquestes estructures de manera provisional, amb l’objectiu de regularitzar el perímetre del camp i habilitar aquest espai eventual.


Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos i les duu a terme l’empresa Iberland, Inmuebles y Reformas SL per un import de 181.765,93 euros.

 

Participació