1 de 10
OBRES

Les obres de cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera estaran enllestides a principis d'any

Un cop finalitzades les obres que ja han començat, les de Cova Solera seran les úniques pistes cobertes de tot Catalunya

Imatge virutal del cobriment de les pistes de petanca de Cova Solera | Ajuntament de Rubí
per Redacció, 9 d'octubre de 2019 a les 16:00 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana han començat les obres de cobriment d’una part de les pistes de petanca de Cova Solera. Els treballs, inclosos al Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), tenen una durada prevista de tres mesos i van a càrrec de l’empresa B28 Construccions, S.L. per un pressupost d’execució de 253.956,34 €.

El projecte respon a una demanda històrica de la Unió Petanca Les Torres i consisteix a tapar la zona anterior del local social amb una coberta tèxtil, tipus volta, amb tancaments laterals. Les façanes de la nova estructura disposaran de lones corredisses que es podran plegar sobre els pilars, de manera que l’espai podrà ser obert o tancat a voluntat de les persones usuàries.


A més, l’espai es redistribuirà i es guanyaran dues pistes noves on ara n’hi ha vuit. Per tant, el conjunt de la instal·lació passarà a tenir una trentena d’espais de joc, deu dels quals estaran coberts.

Un cop finalitzades les obres, les pistes de petanca de Cova Solera seran les úniques cobertes de tot Catalunya. Això possibilitarà que s’hi puguin celebrar competicions malgrat les inclemències meteorològiques i, per tant, augmentarà les opcions perquè Rubí aculli esdeveniments rellevants dins d’aquest esport.

 

Participació