Comencen les obres del Carrer Puigmal

L'execució de l'equip de govern respon a la demanda dels veïns del carrer per resoldre la seva greu situació

per RubiTV.cat, 21 de gener de 2019 a les 12:30 |
Carrer Puigmal de Can Ximelis | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La setmana passada, Ricard Sarabia, veí del carrer Puigmal, va fer arribar un comunicat als partits de l'oposició per demanar suport i fer pressió perquè l'Ajuntament posi solució a la situació en què es troba l'urbanització del seu carrer, ubicat a Can Ximelis. 

Davant d'aquesta demanda i després de molts mesos de lluita per part dels veïns, el consistori de la ciutat ha comunicat que avui dilluns començarien les obres de condicionament del carrer Puigmal.


Els treballs, en mans de l'empresa Catalana d'Inversió y Construcció Tres SL, consistiran a executar un mur de contenció amb micropilotatges, un element constructiu destinat a suportar l'empenta horitzontal de les terres que conté per evitar el seu despreniment. Es preveu que les obres durin entre tres i quatre setmanes.

Una vegada el mur estigui enllestit, es col·locarà llosa de formigó al camí amb l'objectiu que el veïnat pugui circular-hi en condicions, una actuació que té un termini previst d'execució d'una setmana.


Les obres no es podran iniciar fins dimecres, segons ha informat l'Ajuntament

Aquesta tarda l'Ajuntament de Rubí ha informat a través del seu compte de Twitter que, a causa de problemes tècnics amb la maquinària de l'empresa contractada, les obres d'adequació del carrer Puigmal no es podran iniciar fins dimecres.
 


 

 

Participació