meteorologia

Avís per intensitat de pluja per aquest dilluns a la tarda a Rubí

Coincidirà amb les concentracions previstes com a resposta a la sentència del judici del procés

per Redacció, 14 d'octubre de 2019 a les 17:15 |
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquesta tarda de dilluns es preveu intensitat de pluja a Rubí. L'aigua coincidirà previsiblement amb la convocatòria de mobilitzacions com a resposta a la sentència del judici del procés.

La pluja s'intensificarà d'intensitat entre feble i moderada i localment anirà acompanyada de tempesta a partir de mitja tarda. Tot i això, a partir del vespre és possible que siguin localment forts. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, si bé al vessant sud del Pirineu seran més continuades i s'acumularan quantitats abundants, o puntualment molt abundants (més de 50 mm en 24 h) de precipitació.


La temperatura serà lleugerament més baixa en general. La mínima al Pirineu i altres zones de muntanya del territori es donarà al final del dia. La màxima es mourà entre els 21 i 26 ºC en general, localment més baixes al Pirineu.
 

 

Participació