Oncolliga Rubí commemora el Dia Internacional del Càncer de Mama amb diverses activitats

L'entitat organitza una paradeta solidària i una conferència sobre nutrició i alimentació saludable per visibilitzar aquesta malaltia

Una de les activitats que organitza Oncolliga Rubí a l'Ateneu Municipal
Una de les activitats que organitza Oncolliga Rubí a l'Ateneu Municipal | Oncolliga Rubí
Redacció
16 d'octubre del 2019
El pròxim dissabte, 19 d'octubre, es commemora el Dia internacional de la lluita contra el càncer de mama i Oncolliga Rubí ha organitzat dues activitats amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia i recaptar diners per a la seva investigació.

La primera activitat consisteix en una conferència sobre nutrició i alimentació saludable a càrrec de Montse Ibarra Rubio, dietista i nutricionista de la Mútua de Terrassa. Aquesta activitat tindrà lloc avui, dimecres 16 d'octubre, a les 18 h, a l'edifici del Rubí Forma.

En segon lloc, dissabte s'instal·larà una parada solidària de 9 h a 20 h a l'avinguda Francesc Macià, cantonada amb el carrer Sant Cugat, en la qual la ciutadania podrà veure i comprar els treballs manuals que fan al taller que realitza l'entitat els divendres a l'Ateneu Municipal. A més, també serà un espai d'informació sobre els serveis que ofereix Oncolliga, dedicada especialment a donar suport a les persones malaltes de càncer i a les seves famílies.