La Marxa per la Llibertat de Berga arribarà demà a Vacarrisses i Sant Quirze del Vallès

Milers de persones inicien una caminada de tres dies inèdita per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem

Marxa per la Llibertat de Berga.
Marxa per la Llibertat de Berga. | Cedida
Redacció
16 d'octubre del 2019
Les Marxes per la Llibertat han arrencat ja des de cinc punts de Catalunya: Berga, Vic, Tarragona, Tàrrega i Girona. Unes 2.000 persones, segons els organitzadors, caminen per l'A-2 des de Tàrrega i un miler ho fa des de Tarragona. Alguns terrassencs s'han sumat a la columna de Berga. Aquest dijous 17 d'octubre aquesta Marxa s'aturarà a Vacarisses on es farà el dinar i tot seguit es dirigiran per la C-58 fins a Sant Quirze del Vallès, passant per Terrassa.
 
A Tàrrega tallen tres carrils de l'A-2, els que van en sentit Barcelona. Aquesta marxa és la més matinera, ja que han quedat a les 7 a la plaça del Carme. Hi ha gent de totes les edats amb motxilles i estelades.

A Tarragona la sortida ha estat a dos quarts de vuit i van cap a Torredembarra. El punt de trobada ha estat el passeig de les Palmeres. Hi han participat l'alcalde, Pau Ricomà, el conseller de Territori, Damià Calvet i el cap de llista de JxCat Ferran Bel. A Vic, la sortida ha estat multitudinària i hi ha participat, entre d'altres, Blanca Brugulat, dona de Jordi Turull.
 

Marxa per la Llibertat a Berga. Foto: PIlar Márquez


Les Marxes per la Llibertat són una acció inèdita consistent en cinc columnes de 100 quilòmetres. Des d'on surten? Quines són les etapes? Quina és la sisena columna? Cal fer tot el recorregut? Aquestes i altres preguntes, a la guia de NacióDigital: