Veïns per Rubí: «Els conflictes polítics s'han de resoldre des de l'àmbit polític»

La formació d'independents també celebra que les manifestacions de rebuig a la sentència no hagin causat incidents a la nostra ciutat

Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:03h
Quan ja fa tres dies que es va fer pública la sentència de l'1-O, continuen arribant reaccions per part dels partits polítics i entitats de Rubí al respecte, així com també va fer la seva valoració Milagros Calleja, la Síndica de Greuges de Rubí.

També ahir l'Aula d'Extensió Universitària va comunicar la seva adhesió al manifest conjunt d'Òmnium i l'ANC sobre la sentència de l'1-O.

Veïns per Rubí, formada per independents, ha emès un breu comunicat en què explica el seu posicionament oficial, en què considera que "els conflictes polítics s'han de resoldre des de l'àmbit polític i amb el diàleg imprescindible per totes les parts".

A més, i després de tres nits d'aldarulls a diversos punts del territori català, Veïns ha valorat positivament que totes les mobilitzacions de rebuig a la sentència de l'1-O que s'han fet a Rubí s'hagin produït "de forma pacífica i sense cap acte violent".

A la nostra ciutat, un miler de persones es van concentrar dilluns a la plaça de l'ajuntament com a mostra de rebuig a la sentència, mentre que ahir centenars de rubinencs van tornar a omplir-la per exigir la llibertat dels Jordis, el dia que feia dos anys que es troben empresonats.