L'espai Jove Torre Bassas assessora a una setantena de persones sobre beques

L’equipament juvenil ofereix orientació i acompanyament sobre beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris

L’assessorament s’ha ofert a la Torre Bassas
L’assessorament s’ha ofert a la Torre Bassas | Ajuntament de Rubí
Redacció
22 d'octubre del 2019
Per quart any consecutiu, l'Espai Jove Torre Bassas ha ofert orientació i acompanyament sobre beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris de Rubí Jove amb l’objectiu de facilitar a l’alumnat la continuïtat dels seus estudis més enllà de l’etapa obligatòria. Un total de 68 joves han passat aquest any per aquest espai a assessorar-se.

Del total de persones ateses entre el 2 de setembre i el 15 d’octubre, una seixantena han completat l’enquesta de valoració del servei i han afirmat s’han resolt les seves demandes. 47 d’aquests joves han estat atesos de forma individual mentre que 13 han participat en les sessions de grup.

30 de les consultes realitzades eren referents a cicles formatius de grau mitjà, 12 referents a cicles formatius de grau superior i unes altres 12 a batxillerat, 5 sobre estudis universitaris i una referent a l'accés de l'FP.

Pel que fa al perfil de les persones usuàries, 37 eren menors d’edat, 20 dels quals tenien 16 anys, ja que és l'edat en què habitualment es finalitza l’etapa d’educació secundària obligatòria. Els altres 23 joves atesos tenien 18 anys o més.

De la seixantena de persones usuàries, 31 cursen estudis postobligatoris a Rubí, una desena ho fan a Sant Cugat, vuit a Terrassa, cinc a Barcelona, tres a Bellaterra i una a Sabadell.